Doing Mendix Right

Doing Mendix Right vraagt om specifieke kwaliteiten. Goede communicatieve vaardigheden en nieuwsgierigheid naar bedrijfsvoering en bedrijfsprocessenĀ zijn een must. FraternIT vraagt meer van zijn medewerkers. Doing Mendix Right betekent voor FraternIT dat wij organisaties helpen bouwen aan een team dat het business applicatielandschap vorm kan geven. Daarom verwachten wij van onze mensen organisatorische kwaliteiten, project management ervaring, analytisch vermogen en breed technisch inzicht.

Toon Verschoor

Toon is afgestudeerd informaticus. Al 20 jaar actief in rollen varierend van R&D manager, Program Manager, Project Manager en natuurlijk Mendix Business Engineer. De rode draad door Toons loopbaan is een passie voor techniek en voor het samenstellen van een team dat vol enthousiasme werkt aan oplossingen die een business beter maken.

View Toon's LinkedIn profileView Toon's profile

Frans Verschoor

Halverwege de jaren negentig vanuit een studie Complex Systems in IT gerold. Een complex systeem als geen ander. Gefascineerd geraakt door het samenspel tussen sociale krachten in een team en techniek. Eerst als Java en Oracle ontwikkelaar. Vervolgens als Software Development Manager binnen Hewlett-Packard. Verantwoordelijk voor de oplevering van talloze oplossingen die wereldwijd door duizenden klanten worden gebruikt. En nu al jaren gegrepen door de mogelijkheden die Mendix biedt en vol ambitie om de mogelijkheden die Mendix biedt optimaal te ondersteunen.

View Frans's LinkedIn profileView Frans's profile