Diensten

Onze achtergrond is software-ontwikkeling. Het vormgeven van teams die topkwaliteit enterprise software leveren. Wij kozen voor Mendix omdat techniek de basis is en omdat wij business en IT bij elkaar willen brengen. Mendix biedt daartoe fantastische mogelijkheden, maar stelt organisaties ook voor unieke uitdagingen. Onze diensten zijn er op gericht die uitdagingen aan te gaan en te overwinnen. Ons doel is om onze klanten de kracht van Mendix op de juiste manier te laten aanwenden.

Mendix Introductie

Wij introduceren Mendix op een manier die recht doet aan u en Mendix. Wij willen uw situatie leren begrijpen. Om vanaf het eerste moment met u mee te denken over de optimale inzet van Mendix binnen uw organisatie.

Wij laten zien hoe makkelijk het is om een basale app te maken. Vanuit het niets of gebruikmakend van de vele herbruikbare componenten in de appstore of in onze eigen portfolio. Daarnaast zullen we vanaf de allereerste kennismaking de bredere inzet van Mendix bespreken. Mendix is te waardevol om als point solution of silver bullet te verkopen. Mendix is precies wat uw applicatielandschap nodig heeft.

Mendix Implementatie

Wij zijn Mendixengineers. Enthousiaste Mendixfans van het eerste uur. Wij hebben oplossingen gebouwd voor de energiesector (Stedin), de transportsector (NewPort), mobiliteitsoplossingen (Radiuz, Shell, MTC) en verzekeraars (Yarden). Onze portfolio omvat slimme rekenmodules, multi-tenant SAAS oplossingen, koppelingen met alle mogelijke derde partijen (o.a. TransLinkSystems, Ogone, ExactOnline, YellowBrick) in alle mogelijke formaten (SOAP/REST Web services, XML, Excel, CSV, fixed-width). Wij hebben kleine, herbruikbare componten gebouwd en een platform waar een hele business op draait. Wat zoekt u?

Inbedding in de Organisatie

De kracht van Mendix zit in continue doorontwikkeling. De business staat niet stil en uw applicatielandschap moet zich blijven mee-ontwikkelen. Mendix maakt dat mogelijk. Mits op de juiste manier ingebed in uw organisatie. Wij helpen u graag over de drempel. De uitdaging zit niet in de eerste applicatie die 6 keer sneller is ontwikkeld dan welke voorgaande applicatie ooit. Geloof alles wat iedereen daarover zegt. Dat kan. De echte uitdaging is om uw organisatie uit te breiden met een Mendixteam dat businessinnovatie mogelijk maakt. Wilt u een partner die uw situatie doorgrondt en met u vooruitkijkt? Wilt u een roadmap voor een business applicatielandschap die past bij uw organisatie, de processen en de bestaande infrastructuur? Het kan. Wij horen graag van u.